Er Berlin leti za Tivat

Bez autora
Mar 01 2011

Agencija za civilno vazduhoplovstvo je kompaniji Er Berlin izdala odobrenje za obavljanje letova u toku predstojeće ljetnje sezone na relaciji Tivat–Nirnberg. Er Berlin će na ovoj relaciji letjeti od 18. maja do 14. septembra jednom sedmično i to srijedom. Odobrenje je izdato u skladu sa zahtjevom njemačke lou-kost avio kompanije. Cijene karata za let u jednom pravcu, prema informacijama sa sajta Er Berlina, kreću se od 141 euro iz Nirnberga, do 171 euro iz ostalih njemačkih gradova, kao i iz Beča, dok će za povratnu kartu u maju biti potrebno izdvojiti od 244 do 303 eura. Er Berlin je druga po veličini avio kompanija u Njemačkoj koja saobraća na 163 destinacije, u 69 država.

Er Berlin leti za TivatAgencija za civilno vazduhoplovstvo je kompaniji Er Berlin izdala odobrenje za obavljanje letova u toku predstojeće ljetnje sezone na relaciji Tivat–Nirnberg.

Er Berlin će na ovoj relaciji letjeti od 18. maja do 14. septembra jednom sedmično i to srijedom. Odobrenje je izdato u skladu sa zahtjevom njemačke lou-kost avio kompanije.

Cijene karata za let u jednom pravcu, prema informacijama sa sajta Er Berlina, kreću se od 141 euro iz Nirnberga, do 171 euro iz ostalih njemačkih gradova, kao i iz Beča, dok će za povratnu kartu u maju biti potrebno izdvojiti od 244 do 303 eura.

Er Berlin je druga po veličini avio kompanija u Njemačkoj koja saobraća na 163 destinacije, u 69 država, prenosi MINA.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik